На празничен коледен банкет,организиран от кмета на село Нивянин, г-н

...
На празничен коледен банкет,организиран от кмета на село Нивянин, г-н
Коментари Харесай

Пенсионерският клуб в село Нивянин се радва на празнично дарение

На празничен коледен прием,организиран от кмета на село Нивянин, господин Николай Христов, състоял се в ресторанта на селото, членовете на пенсионерски клуб „ Млади сърца “ получиха подаяние - нов плазмен тв приемник от евродепутата и заместител ръководител на Политическа партия Движение за права и свободи госпожа Филиз Хюсменова.
Официални посетители на събитието бяха инж. Десислава Тодорова - кмет на община Борован, кметовете на обитаемоте места Добролево и Сираково и Миглена Иванова регионален координатор на Европейски информативен център - Враца на госпожа Филиз Хюсменова, която поздрави пенсионерите и сервира подаяние от името на евродепутата.
Кметът на община Борован, сервира своето одобрение към всички посетители на мероприятието, като им пожела най-много да са здрави, да бъдат все по този начин витални и енергични. Пожела им радостни и щастливи Коледни и новогодишни празници. Инж. Десислава Тодорова насочи специфични благодарности към госпожа Филиз Хюсменова за дарението, което тя направи за пенсионерите.
С коледни песни и танци децата от ДГ “Тошка Петрова “ в село Нивянин поздравиха всички пенсионери, след което с доста песни и танци продължи празничният прием.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР