На прав участък шофьорът на колата загубил контрол над управлението

...
На прав участък шофьорът на колата загубил контрол над управлението
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно. Ето Кои Са Жертвите На Взрива В Отсечката На Смъртта Край Бяла Слатина

На прав сектор водачът на колата изгубил надзор над ръководството и се блъснал в крайпътно дърво в предната дясна част на автомобила, след което се завърта и поредно се удря в още две дървета. Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че цялата предна част безусловно я няма, а моторът на возилото е изхвърчал на метри от него.

Категорично не става върпос за гърмеж на газова бутилка, която бе една от версиите за трагичната гибел на младото семейство. Бутилка се намира в задната част на возилото и бе свалена и преместена на безвредно място от пристигналите на мястото пожарникари поради заплаха от теч и възпламеняване.

При злополуката на място е умрял водачът и 20-годишната му жена Моника, която е от село Попица. Младото момиче, чийто татко е таксиметров водач, е била бременна в петия месец.

Районът е отцепен от полицията, на мястото има пожарни коли и коли за спешна помощ и не се позволяват цивилни лица. Инцидентът е станал на 100 метра от мястото, на което в нощта на неделя против понеделник лек автомобил „ Фолксваген Пасат ” катастрофира още веднъж в крайпътно дърво. При удара на място починаха бременна с близнаци жена и 2-годишната й дъщеричка. В сектора сред Бяла Слатина и село Попица, който е идеално права права без дупки и неравности, непрекъснато има полицейски патрули, които наблюдават за пътната сигурност. Въпреки това обаче е с огромна централизация на произшествия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР