На пръв поглед това червенокосо момиче с бяла кожа в

...
На пръв поглед това червенокосо момиче с бяла кожа в
Коментари Харесай

Когато се роди, всички я наричали "чудовище", а родителите искали да я изоставят! Ето как изглежда Пуджа след 20 години

На пръв взор това червенокосо момиче с бяла кожа в индийска рокля наподобява като елементарен екскурзиант. Повечето от жителите на Мумбай, виждайки я, мислят, че пред тях е англичанка. Всъщност обаче героинята на нашата публикация се назовава Пуджа Ган атра.

Тя е родена в Мумбай в най-обикновено индийско семейство и защото в детството си е привикнала, на всички места да са доста сюрпризирани от типа й.



Учените споделят: в тази ситуация с Пуджа няма нищо необичайно, макар че не може да се назова елементарен. Според тях аномалията е в генетиката.



Бледото, червенокосо и зеленоко бебе се трансформирало в същински потрес за родителите си. След раждането си, бащата и майката вземат решение да нямат повече деца, вярвайки, че момичето с бяла кожа несъмнено е болно и за лекуването й ще би трябвало да похарчат доста пари.



За благополучие, външността беше единствената чудноватост на Пуджа. Във всички останали случаи тя била нормално бебе.



Възпитанието на такова дете се трансформирало в сериозен тест за индийското семейство. Така да вземем за пример, когато лицето на тригодишното дете се покрило с лунички, родителите изпаднали в суматоха и се обърнали към доктор. Бащата, майката и други родственици на бебето откровено смятат тези петна за демонстрация на присъщ недостатък или някакво кожно заболяване!



Самата Пуджа има вяра, че наподобява на майка си, тъй като кожата на родителя й била в действителност светла за индийските стандарти. Но бабата на момичето по майчината линия от дълго време е умряла и тя няма да може да разбере нищо от нея. Приятелите на фамилията имат вяра, че някъде в рода Ганатдра е имало англичанин, тъй като в предишното Индия съвсем 100 години е била благосъстоятелност на Обединеното кралство.



Най-лошо било по време на ученическите години, където всички й се подигравали, допреди да влезе в университета и Пуджа стояла настрани и имала малко другари.

Разбира се, Райес и Имакси, родителите на момичето, се опитвали по всевъзможен метод да покажат на щерка си, че външността й не е някакво отклоняване. Но единствено след пътуването, проведено от бащата и майката в Америка и Европа, Ганатра престава да се усеща отхвърлена. Сега не се впечатлява толкоз доста от подигравателните погледи на непознати и укорите им!

Пуджа си спомня, че през първата година администрацията на университета се обърнала към нея персонално с молба да не носи тениски без ръкави. Ректорът обоснова решението си с обстоятелството, че в такива облекла момичето се откроява и притегля в допълнение внимание.

Дори в родния си град Мумбай, жителите нормално одобряват Пуджа като екскурзиант. Таксиметровите водачи към момента са доста сюрпризирани, когато приказват на пътничката на британски и чуват да дава отговор на хинди.

Е, с продавачите на улицата постоянно момичето би трябвало да спори яростно. В края на краищата непрестанно се стремят да продадат стоките си на мощно повишени, " задгранични цени "!

Изглежда, че невероятният външен тип, алената коса и зелените очи обезпечават на Пуджа доста фенове, само че в реалност обаче, хората я поучават да се покрива повече, или въобще да прибегне до пластична хирургия.

Лицето на момичето е безусловно осеяно с лунички, които заради климата остават светли през цялата година. И всички белези и петна по кожата тук са мощно негативни!

За благополучие, през днешния ден Пуджа престанала да реагира морално на мненията на други хора. Виждайки света отвън родния си град, момичето осъзнало, че външният й тип не е " грозно изключение от разпоредбите ".

Сега тя просто се пробва да бъде самата себе си. Но в последна сметка Ганатра към момента желае да си направи ДНК тест, с цел да се разбере от кое място идват нейните предшественици!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР