На практика целият свят е във война за умовете и

...
На практика целият свят е във война за умовете и
Коментари Харесай

Георги Богданов: Целият свят е във война за умовете и сърцата на хората

На процедура целият свят е във война за мозъците и сърцата на хората. Това разяснява в „ Преди всички “ Георги Богданов, изпълнителен шеф на Национална мрежа на децата. Той взе участие в полемиката “Конспиративните теории, свързани с децата и политическите им аспекти “. Срещата идва на фона и на неприятните подиуми в Пловдив, където деца биха деца поради друга полова ориентировка.

„ Този вид война се води против хората, против правата на индивида и през тематиката за децата минават доста тайни хрумвания. Зад цялата война стоят Русия и Съединени американски щати – супер силите, и в тази война концепцията е да има преразпределение на силите в целия свят. И децата са в основата на тази война. Тук се цели да се всяват страхове у родителите, с всевъзможни теории за децата и фамилиите ", изясни Богданов.

По думите му образците за конспирациите са доста.

"Като да вземем за пример тази, която граничи с парадокса – в Съединени американски щати се вихри доктрина, че светът се ръководи от елитна група педофили, почитащи сатаната и този скришен международен хайлайф управлява всичко - и медиите, и Холивуд, и Хилъри Клинтън, а Доналд Тръмп води война против тях. Това комплицирано ядро се разраства и идва от една религиозна отдаденост на американците, което се бори против така наречен "дълбоката страна ". Това е метод на мислене, който се ускорява по време на рецесии, както е сега ", сподели още специалистът.

Той разясни, че става дума за придвижването Qanon - подкрепяща Тръмп група, която популяризира тайни теории онлайн.

Според поддръжниците ѝ Съединени американски щати от десетилетия се управляват от "дълбоката страна ", загадка организация, в която влизат високопоставени представители на министерствата, фамилиите Клинтън, Обама и Ротшилд, огромният вложител Джордж Сорос, холивудски звезди и други членове на международния хайлайф.

"И в България има техни почитатели. ФБР към този момент ги класифицира като национална терористична опасност. Социалните мрежи към този момент ги класифицират тези теории като подправена вест и дезинформация ", уточни Богданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР