На прага на настъпващата 2019 година немалко звездни двойки у

...
На прага на настъпващата 2019 година немалко звездни двойки у
Коментари Харесай

Топ 5 на най-скандалните светски разводи през 2018-а

На прага на настъпващата 2019 година значително звездни двойки у нас ще си създадат неприятна равносметка. 2018-а бе годината на разводите измежду родния хайлайф – някои от тях - предстоящи, други – не толкоз, само че пък всеки един абсурден по своему, написа " Галерия ".

Такъв е казусът с

Благой Георгиев и Есмер Омерова,

 

които единствено 3 години след грандиозната женитба и 2 – след раждането на дребния Илай, се разделиха. Благо се изнесе от вкъщи им в Русия и се върна в България, като след развода остави всичко на татарката. Сина си също вижда рядко.

Футболистът обаче доста бързо пристигна на себе си и обърна нова страница с плеймейтката Златка Райкова. Макар връзката им да е едвам на няколко месеца, Злати и Благо мислят за женитба и бебе. А в светските среди към този момент наддават за идващия бракоразвод на футболиста.

Не беше изненада разводът на актьорите

Ники Илиев и Саня Борисова.

 

Двамата от дълго време имаха фамилни проблеми и няколко пъти се разделяха. В последна сметка Ники е бил този, който подал документите за развода, въпреки към момента да обича Саня.

Версиите за раздялата са няколко, само че най-спряганата е, че Илиев не издържал на сприхавия темперамент на брачната половинка си. Светски клюкари пък шушукаха, че Ники си е хванал държанка. Саня също на няколко пъти бе засичана с загадъчен мъж. Макар фактическият бракоразвод да се случи в края на лятото, двамата са разграничени от дълго време, тъй че имат право да се виждат с други хора.

Доста небрежно се възползваха от това си право и

Джулиана Гани и Станимир Ташев.

 

Едва няколко месеца след сватбата през 2017-а, плеймейтката подаде молба за бракоразвод. В началото на лятото риалити звездата призна обществено, че с мъжа й се разделят поради „ разлики в характерите “.

„ След присъединяване ми във „ ВИП Брадър 2017 “ Станимир напусна работа и отхвърляше да си откри нова, тъй като към този момент сме били звезди. Дълго време го устоях и единствено аз носех пари у дома, до момента в който най-после ми писна “, описа Гани. Само няколко дни по-късно Малката Джулка демонстрираше голямата си обич с новата си половинка – фитнес инструктора Илиян Найденов.

С нова обич още преди развода може да се похвали и едно от най-популярните лица на Нова ТВ.

Богомил Грозев и Кристина Радичева

 

към момента нямаха бракоразвод, когато новинарят се залюби с хомеопатката Мария Такова. Дъщерята на огромния артист Антон Радичев дълго време отхвърляше да подпише документите по разтрогването на брака, афектирана на Грозев и любовницата му. Още повече, че Кристина и Богомил имат наследник, който новинарят загърби с лека ръка. Въпреки тегавата обстановка, водещият и Такова непрекъснато показват любовта си в обществените мрежи и обществено се изясняват в обич един на различен. Показността им докара Кристина, за която това е втори бракоразвод, до меланхолия.

Венета Райкова и Тихомир Георгиев

 

също попадат в нашата ранглиста, въпреки да са разграничени много от дълго време. През януари 2018 година, на именния ден на Тихомир, водещата на „ Папараци “ призна, че е в бракоразвод. „ Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Разделяме се като другари, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по тематиката и двамата няма да даваме, доста апелирам да ни оставите на мира в името на спокойствието на детето “, призна в обществената мрежа Венета. Версиите за аргументите са доста – от имотни кавги, до тривиалното „ разграничение в характерите “.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР