На Позитано 20 са твърдо убедени, че президентът Румен Радев

...
На Позитано 20 са твърдо убедени, че президентът Румен Радев
Коментари Харесай

БСП се стяга за битка с кабинета на Радев

На " Позитано ” 20 са твърдо уверени, че президентът Румен Радев ще удари по Българска социалистическа партия, и по тази причина се готвят за опозиция. Вчера соцлидерът Корнелия Нинова вбесена разгласи при сдаването на властта, че подбраните от президента министри са показателни, че новият кабинет ще бъде реваншистки надъхан към левицата. Днес същият рефрен поде и Борислав Гуцанов – учредителен секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, който до наскоро беше безжалостен съперник на Нинова, само че в този момент се намира в най-близкото й обграждане.

 

" Много хора са пробвали да имат удари против Българска социалистическа партия 131 години и никой не е съумял. Няма да бъде и този опит сполучлив, в случай че е подобен на президента Радев. Но има много подозрения в честността, когато е юридически този длъжностен кабинет ", съобщи Гуцанов тази заран по bTV.

Той изреди това, което вижда като достижения на партията си: това, че не разреши да се даде публична военна помощ на Украйна, че влияе за смекчаването на декларацията на Народното събрание във връзка началото на войната, че настояваше за възобновяване на договарянията за газови доставки с съветския енергиен колос " Газпром ”. " Ако всички тези неща са срещу визията на президента Радев и в случай че по тази причина се вършат сходни внушения с този длъжностен кабинет, това е твъде необичайно ", счита високопоставеният социалист.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР