На "Позитано 20" даже оставка не могат да подадат. Това

...
На "Позитано 20" даже оставка не могат да подадат. Това
Коментари Харесай

Борисов: На Позитано даже оставка не могат да подадат

На "Позитано 20 " дори оставка не могат да подадат. Това бе коментарът на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов за вчерашния конгрес на социалистите. След среща с еврокомисаря Мария Габриел в Министерския съвет Борисов сподели, че не желае да разяснява вътрешнополически въпроси.

В същото време ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова благодари на последователите на алената партия с обява във "Фейсбук ". "Благодаря на всички почтени, откровени и безкористни социалисти за позицията във връзка с протичащото се в Българска социалистическа партия. Вчера не ставаше дума за главата на един ръководител, ставаше дума за ориста на една партия, за морала в нея и за честността в политиката. Вашият морал и честност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която концепциите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми вярата, че с вас можем да създадем смяната в България. Продължаваме дружно. Приемете моето почитание, социалисти ", написа Нинова.

В неделя водачът на социалистите отдръпна оставката си. Ден по-късно Корнелия Нинова изясни, че е подхванала този ход, защото в партията почнала търговия за поста, а членове и структури декларирали предпочитание да прекратят участието в столетницата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР