На Позитано 20 даже и оставка не могат да си

...
На Позитано 20 даже и оставка не могат да си
Коментари Харесай

Борисов за БСП: Даже и оставка не могат да си подадат

" На " Позитано " 20 дори и оставка не могат да си подадат ", сподели министър председателят Бойко Борисов.

По-рано в „ Тази сутрин” по bTV водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че събитията след оставката й са я предиздвикали да я отдръпна.
Корнелия Нинова: Не подадох оставка, с цел да няма отлив от Българска социалистическа партия За първи път споделям едно, а върша друго, не беше елементарно да взема това решение, разгласи водачът на социалистите
На въпрос дали би коментирал вътрешнополитически тематики, Борисов съобщи, че това не е забавно.

" Сега сме високо софтуерно насочени в България, на най-високо равнище ", съобщи той след срещата с еврокомисаря по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел и с ръководителя на Групово дело " Свързаност " към Европейска комисия Роберто Виола.

" Когато подадох оставка, не подозирах риска от разделяне и разсипване на партията ", сподели Нинова в " Тази заран ".
Обрат на аления конгрес: Корнелия Нинова продължава да води Българска социалистическа партия (ОБЗОР) Не се стигна и до смяна на устава на левицата
„ Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в яд. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да желаят да напущат партията. Това ме тормози. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах подобен резултат и си дадох сметка, че моята оставка може да докара до сериозен спад в поддръжката за Българска социалистическа партия. Предстоят локални избори, а ще отидем на тях разбити”, разяснява още Корнелия Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР