На Позитано“ 20 даже и оставка не могат да подадат.

...
На Позитано“ 20 даже и оставка не могат да подадат.
Коментари Харесай

Цитат на деня: На „Позитано“ 20 даже и оставка не могат да подадат

На „ Позитано “ 20 дори и оставка не могат да подадат. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов след среща с еврокомисаря по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел и с ръководителя на Групово дело „ Свързаност “ към Европейска комисия Роберто Виола,  съобщи Фокус.

Коментарът на Борисов беше във връзка позицията на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която след евровота съобщи, че ще подаде оставка. Вчера обаче, на пленума на социалистите, тя отхвърли да напусне с претекста, че това щяло да докара до сериозен отлив от Българска социалистическа партия.

" Вчера не ставаше дума за главата на един ръководител, ставаше дума за ориста на една партия, за морала в нея и за честността в политиката. Вашият морал и честност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която концепциите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми вярата, че с вас можем да създадем смяната в България. Продължаваме дружно. Приемете моето почитание, социалисти ", написа във Facebook Нинова.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР