На повече от потресаваща гледка са станали свидетели летовниците на

...
На повече от потресаваща гледка са станали свидетели летовниците на
Коментари Харесай

Майка зарови 2-годишната си дъщеричка в пясъка, за да прави секс в морето

На повече от потресаваща панорама са станали очевидци летовниците на плажа Санта Клара в Аржентина този понеделник. В началото всички помислили, че е единствено някаква игра, само че след това осъзнали, че не става въпрос за никакво развлечение, а за безотговорна майка, която просто възнамерявала да задоволи нагоните си.
Въпросната жена, благодарение на своя съкровен другар, заровила до врата 2-годишната си дъщеричка в пясъка по време, когато дневните температури достигали 35 градуса. Момиченцето престояло в това състояние към 40 минути и плакало до идването на полицията, до момента в който от самото начало майката и нейният другар се отдали бурно един на различен във водата.
Органите на реда изровили дребното момиче от пясъка, което незабавно по-късно било превозено в най-близкия медицински център за обзор. След това, при опит да изискат пояснение от двойката, мъжът и дамата налетяли на пердах на униформените чиновници, в резултат на което били задържани.
По-късно в автомобила на арестуваните били открити и голям брой опиати, измежду които марихуана, екстази и известна марка антидепресанти.
По информация на локални медии дамата е 29-годишна, евентуално от Парагвай или Перу, а приятелят ѝ, също 29-годишен, от Аржентина.
Задържаната двойка е била освободена след 24 часа от ареста, като против нея не е ясно дали ще бъде формирано досъдебно произвеждане, защото съгласно съда осъщественото от тях е ''отвратително и неморално'', само че не попада като закононарушение. Все отново близки до следствието настояват, че от тях сигурно ще се търси наказателна отговорност поради притежанието на огромно количество опиати.
В същото време 2-годишното момиченце към този момент се усеща по-добре, само че за неопределен срок ще остане под грижите на обществените служби в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР