На повърхността отношенията в любовта могат да изглеждат лесни, но

...
На повърхността отношенията в любовта могат да изглеждат лесни, но
Коментари Харесай

Връзката ни е пред провал? Вижте кои са скритите признаци

На повърхността връзките в любовта могат да наподобяват лесни, само че под нея напълно не е по този начин. С натрупването на неразрешени проблеми двойки, които живеят в такива условия стартират да наподобяват все по-нещастни. Но всеки познава и най-малко по една двойка, която наподобява толкоз щастлива, че никой не допуска, че сътрудниците в нея ще се разделят. В един ден новината за раздялата идва като гръм от ясно небе, написа az-jenata.bg.

Това се случва, тъй като под повърхността има доста неразрешени проблеми и скрити признаци, издаващи провалената обич. Дори връзката да наподобява постоянна на повърхността, в нея съществуват проблеми, за които постоянно самите сътрудници не си дават сметка. Пренебрегването им води до разпад в връзките. И най-малките проблеми могат да се окажат подводният камък, който да провали любовта.

Кои са скритите признаци, че любовта е пред неуспех?

Липса на внимание

Може да наподобява маловажно, само че вниманието е измежду най-важните неща в една връзка. Ако проявявате нехайство към колегата си, не чувате какво приказва или до момента в който приказва вършиме нещо друго, а по-късно го питате отначало, евентуално чувате думите „ аз нали ти описах “. Когато не обръщате внимание на колегата си даже за напълно дребни и на пръв взор безобидни неща, това се натрупва и отблъсква. Постепенно сътрудникът ви ще се отдалечава от вас. Вниманието, което отделяме на половинките си има огромно въздействие върху връзката и връзките.

Контрол

Провалената обич е предвещана от желанието за надзор. Ако единият от сътрудниците или и двамата се пробват да взимат превъзходство над другия, тази битка рано или късно води до съсипване на връзките. Любовта мъчно може да вирее в такива условия, в които преди всичко е подложен контролът над другия.

Липса на почитание

Без почитание любовта се проваля. Ако не почитате колегата си и той вас, всеки ден се трансформира в битка. Забравяте за събитията, които са ви предиздвикали да се влюбите един в различен.

Обиди

Обидите и квалификациите са доста неприятен табиет, който отдалечава сътрудниците във връзката. Поставянето на етикети, непрекъснатата рецензия, унижението пред други хора или уединено са голям минус в връзките, които постепенно, само че несъмнено провалят любовта.

Приемане на другия за даденост

Ако забравяте, че сътрудникът ви е свободен човек, който може да си тръгне когато и да е, значи сте го приели за даденост. Когато не се грижите за комфорта му, не се преценявате, не вършиме взаимни отстъпки, не внимавате с думите и държанието си, това води любовта към сигурен неуспех. Ако разчитате, че каквото и да извършите половинката ви ще остане до вас, грешите. Тази неточност е в основата на множеството провалени връзки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР