На последното заседание на Министерски съвет за годината премиерът Бойко

...
На последното заседание на Министерски съвет за годината премиерът Бойко
Коментари Харесай

Министрите рапортуват пред Борисов в края на годината

На последното съвещание на Министерски съвет за годината министър председателят Бойко Борисов изиска от всички министри къс доклад за 2019.

Над час продължава отчета на министрите. Премиерът изиска доклад в границите на по три минути, само че отчета на министрите продължава към този момент над един час, откакто държавното съвещание стартира в 9 часа.

Заседанието на кабинета през днешния ден стартира с доклад на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева за свършеното през 2019 година. Отчет направи и вицепремиерът Томислав Дончев, който открои, че България няма изгубено европейско финансиране, контрактувани са 80 % от финансовия запас по оперативните стратегии и имаме транспарантна система за ръководство на тези пари. Вицепремиерът Марияна Николова, регистрира работата си по киберсигурността.

Отчет даде и министърът на защитата Красимир Каракачанов с плановете за рационализация на армията, като се похвали и с обръщането на трендовете от последните години, като броят на военните към този момент се увеличавал.

Положителните аспекти от работата си откроиха и останалите министри, в това число и вътрешният министър Младен Маринов с намаляването на броя на убийствата и грабежите при увеличение на разкриваемостта на закононарушенията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР