На последните й снимки в социалните мрежи показа тяло, на

...
На последните й снимки в социалните мрежи показа тяло, на
Коментари Харесай

Годините не й личат: Вижте Алисия по бански

На последните й фотоси в обществените мрежи сподели тяло, на което доста 20 годишни могат да завидят. На фрагментите брюнетката съблазнява обилно от плажа, облечена в много нищожен бански и шапка с козирка. През последната година певицата  се е трудила много във фитнеса, демонстрира тялото й.

Алисия не е от тези, които споделят тренировките си. За сметка на това не крие изваяното си тяло. Кой е зад обектива и запечатва моментите на Малдивите?  Става ясно единствено, че компания и вършат синът й Валери и приятелката му. Дали има специфичен за нея мъж там  можем единствено да гадаем.

Миналата година стана ясно, че Алисия има връзка с богат турчин, който е по-възрастен от нея. Тя си купи и голяма къща в покрайнините на София, а възлюбеният й оказал помощ с обзавеждането.

Преди няколко години фолк дивата си купила имота. Строежът на къщата надхвърлил милион лв.. Всички мебели били импорт от Италия.

Припомняме, че Алисия живя дълги години в столичния квартал „ Изток “ в апартамент, закупен по време на връзката й с Валери Божинов. За едно десетилетие много подвигна стандарта си.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР