На последната си сесия Европарламентът подкрепи доклад за налагане на

...
На последната си сесия Европарламентът подкрепи доклад за налагане на
Коментари Харесай

Каракачанов, Симеонов И Димов Настояват България Да Подкрепи Виктор Орбан!

На последната си сесия Европарламентът поддържа отчет за налагане на наказания против Будапеща поради дейности на държавното управление на премиера Виктор Орбан, които нарушават цивилен свободи и засягат неприкосновеността на правосъдната власт и свободата на медиите. От българските евродепутати тези от ГЕРБ, Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация и Момчил Неков от Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу решението, защитавайки Орбан. Сега въпросът отива в Съвета на Европейски Съюз.

Ето какво написа нощес Каракачанов в профила си във Facebook:

" Като водач на Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване поддържам твърдото отстояване на вътрешнодържавните ползи, както и позицията да не бъде допускана интервенция в националните въпроси на суверенните страни в границите на Европейския съюз. Подкрепям позицията на представителя в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който беше един от първите, които опазиха освен Виктор Орбан и Унгария, само че и потребността от нова политика по посока на Европейски Съюз - Съюз на националните страни.

Ето за какво считам, че би трябвало да бъдем безапелационни и да защитим националната еднаквост на България, като се противопоставим на крайната мярка против Унгария, наложена точно поради изразеното друго мнение и отстояването на националните ползи от страна на нейния министър-председател, каквато в действителност е и работата на всеки държавен началник.

Като заместител министър-председател и министър на защитата и като член на Министерски съвет ще направя каквото е належащо, с цел да защитя ползите и националната еднаквост на България. С моя сътрудник - вицепремиера Валери Симеонов и с министъра на околната среда и водите Нено Димов инициирахме свикването на действен съвет на Министерски съвет точно по тази тематика ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР