На порно феновете им се струва, че всичко е кеф

...
На порно феновете им се струва, че всичко е кеф
Коментари Харесай

Режисьор на порно филми разкрива тайни от кухнята на 18+ индустрията

На порно почитателите им се коства, че всичко е кеф и удоволствия във филмите, само че истината е, че има много пот и работа. Не се смейте, тъй като е безусловно.

Логан Ксандър е режисьор на едни от най-гледаните порно филми сега. Той споделя, че на снимачната площадка се работи и има дни, в които фотосите просто не се получават. " Определено не сме на шоу и не ръкопляскаме. Работим непрекъснато ", споделя Логан.

Виж още: Родна TikTok звезда изкопира Кайли Дженър, само че сподели сочни форми от снежна пряспа

Вероятно не подозирате, само че се оказва, че част от фотосите се случват в домовете на самите порно звезди, само че това е когато компанията няма задоволително средства, с цел да наеме къща или апартамент.

Кариерата в порното е добре платена, споделя още Логан. Всичко обаче зависи от желанието на актьорите и какъв брой надалеч желаят да стигнат. Твърди се, че  новите девойки печелят по 10 хиляди $.

Виж още: Габи от " Игри на волята " си направи зъбен пиърсинг, само че всички питат едно: Къде е Мани?

Топ звездите печелят сред 1 500-2000 $ за един филм, пишат от CNBC Повечето актриси си имат сътрудници, които има намират работните задължения и договарят за хонорара с продуцентите и режисьорите на филмите. Интересното е, че мъжете заработват сред 500 и 600 $ на сцена, а суперзвездите стигат до 1 500. 

Защо девойките обаче гледат все обезверено? Ами, тъй като са гримирани доста и би трябвало да пазят лицето си. Причината е, че постоянно снимат няколко разнообразни подиуми в един ден, споделя Логан. Да, не във всички филми има facial, а зад всеки грим стоят часове работа.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР