На поредното заседание в съда, по делото за убийството на

...
На поредното заседание в съда, по делото за убийството на
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Бивша приятелка на Орлин, убил Евгения: При раздялата ни той направи това

На следващото съвещание в съда, по делото за убийството на Евгения Владимирова, при което обвинени са брачният партньор ѝ Орлин и свекър ѝ Пламен, показания дадоха още седем лица.
В правосъдната зала бе призована и някогашна другарка на Орлин Владимиров, с която той е имал връзка близо 7 години, като една от тях живеели и дружно. 38-годишната жена била другарка на Орлин директно преди връзката му с Евгения, написа „ Труд “.
„ Имах връзка с Орлин преди 12-13 години. Разделихме се поради появяването на трети човек. Третият човек беше мой сътрудник. Орлин попадна на Скайп чат на компютъра ми и по този начин разбра за него “, това описа пред съда някогашната другарка на Орлин.
Тя довери, че бързо се изнесла от общото им жилище.
„ Говорихме и се разделихме. След като разбра за третия човек, той се разгневи и хвърли една обувка през прозореца. На идващия ден отидох с моя татко и си събрах нещата от жилището, в който живеехме дружно с него, и си потеглих. Така завърши всичко “, описа още тя.
Жената довери, че съзнателно е провокирала раздялата, защото след близо 7-годишна връзка с Орлин, той към момента не е желал брак и деца, а тя е била на такава вълна и желала нещо по-различно. Затова потърсила щастието си другаде.
„ Орлин видя връзката ми с другия мъж. Бях оставила чата отворен, съзнателно не го изтрих от компютъра си, за той да го види “, сподели още тя.
Междувременно кумът на Орлин от ученическите години сподели пред съда, че последните му връзки завършвали с невярност.
„ Няколко от неговите съществени връзки приключиха с невярност. Знам за три. Беше загатнал в приятелския чат: „ Какво ще си помислят хората за мен в случай, че дамите се държат по този начин с мен “.
Кумът на обвинения описа още, че последните дни, преди изгубването на Евгения, му направило усещане, че Орлин е станал по-мълчалив.
След изгубването ѝ той не бил податлив да се подложи на детектора на лъжата.
„ Не беше податлив да се подложи на детектора на лъжата, не си припомням тъкмо, какво сподели тогава, само че не ми се стори незадоволително мощен мотив “, добави той.
Същият очевидец сподели, че знае за чат, включващ тяхна обща другарска група, в която година преди убийството, Орлин споделил с другари, евентуално след сдърпване с Евгения, че му идва да възпламени жена си и ще спи в колата, тъй като другояче може и да ѝ посегне.
„ Знам за този чат, пратиха ми го общи другари “, сподели кумът му съда.
Кумът на Орлин сподели още, че част от приятелския кръг на Орлин се е отдръпнал от него след намирането на Евгения в куфар.
„ Някои другари на Орлин от върли поддръжници на неговата теза, че Министерство на вътрешните работи не си прави задоволително работата, трансформираха решението си и взеха решение един тип да се реваншират поради това, че са подкрепяли неверната страна “, сподели той.
Попитан самият той от брата на Евгения – Николай Чорбанов – дали счита, че Орлин го е лъгал по време на този един месец, в който са търсели Евгения, преди да бъде намерено тялото ѝ, кумът на Орлин отговори: „ Да, сигурно е прикрил доста неща “.
По думите му стана ясно, че Орлин е наел и частен детектив, който следял Евгения, която през последните месеци, преди убийството ѝ, е имала връзки с различен мъж, с който се е срещнала на морето.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР