На поредица от срещи, организираниот Община Плевен, официално бяха връчени

...
На поредица от срещи, организираниот Община Плевен, официално бяха връчени
Коментари Харесай

Връчиха бюджетите за делегирани от държавата дейности на детски градини, училищата и образователни структури в общината

На поредност от срещи, организираниот Община Плевен, публично бяха връчени бюджетите за делегирани от страната действия с тримесечно систематизиране на детските градини, учебните заведения и просветителни структури на територията на общината.

В церемониите участвахакметът на Община Плевен доктор Валентин Христов, заместник-кметът с сектор „ Проекти и филантропични действия “ Елина Димитрова и началникът на отдел „ Образование “ Людмила Гоневска.



„ До вас сме за всяка една добра концепция и самодейност и постоянно може да разчитате на поддръжка от страна на Общината. Ще се веселя да Ви бъдем потребни с каквото можем, в това число и при подготовката на планове. Екип в локалната администрация има ангажимент да Ви спомага постоянно, когато имате такава нужда. Пожелавам Ви сполучлива година, умно ръководство на бюджетите и триумф на вашите ученици “, обърна се към шефовете на учебните заведения кметът доктор Валентин Христов.



„ Посланието на тази наша среща и връчването на бюджетите е с концепцията да засвидетелстваме своето почитание към Вас и Вашата работа. Нашето предпочитание е да даваме публичност на самодейностите, които се случват в образователните заведения в общината, да демонстрираме и даваме поле за изява на всяко едно надарено и мъдро дете “, съобщи на срещите и заместник-кметът Елина Димитрова.



За 2024 година още веднъж с максимален дял в бюджета на Община Плевен е функционалност „ Образование “ - 87 621 669 лева От тях 87 294 869 лева са за делегираните от страната действия, за дофинансиране на делегираните от страната действия с локални доходи - 300 000 лева, и 26 800 лева - локална активност за ученическо столово хранете.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР