На пореден абсурд стана свидетел певицата Емануела, отново свързан с

...
На пореден абсурд стана свидетел певицата Емануела, отново свързан с
Коментари Харесай

Пореден абсурд: На Митко Динев толкова му е скучно да се прави на баща, че хвърли детето си на някаква шафрантия


На следващ парадокс стана очевидец певицата Емануела, още веднъж обвързван с някогашния й и общото им дете Мити. Оказва се, че Митко Динев е все същият безконтролен татко – не стига, че на първа правосъдна инстанция отмъкна родителските права по искрено измамнически метод, само че в този момент, когато момченцето е при него, го отглежда не той, а някаква непозната жена от вида „ за 100 лева на час ", видя HotArena.

 

 

Емануела разгласява видеоклип, качен от някоя си Виктория Крумова, в който дребният Мити си играе в огромна лодка на сушата. Въпросната брюнетка, снимала клипчето, най-вероятно е следващата къса случка на Митко Динев, само че пък е побързала да се вземе на съществено и да се прави на мащеха на сина му.

 

 

„ Ето я следващата жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си татко! На всеки три-четири месеца е друга! И арбитър Динева реши, че детето ще се отглежда в добра среда при татко си! България!!! “, изригна ядосаната майка във Facebook.

 

 

Явно на Митко Динев съществено му е доскучало да се прави на татко, тъй като съгласно наши източници от Свети Влас и Несебър, той е непрекъснато по кръчми. И то когато синът му е при него. Динев е трансферирал грижите за Мити на майка си. За да си освободи време за заведения за хранене и курви. Все занимания доста по - забавни за него, в сравнение с развъждането на дете. 

 

 

Всеки, който видя поста на Емануела и е осведомен с предисторията, не остана безразличен и застана на нейна страна, пробвайки се да я окуражи да се бори за връщането на родителските си права.

 

 

Напомняме ви, че към края на предишния месец попечителството над Мити бе  присъдено на неговия татко, с безумното пояснение, че… майка му постоянно работела нощно време и употребила услугите на бавачка, до момента в който отсъства. Решението на арбитър Елена Динева озадачи всеки един, който научи за него. И тъй като е неуместно, най-вероятно е подбудено от сума пари, които е получила, с цел да го произнесе.

 

 

Преди време Емануела бе споделила в изявление, че когато Мити е посещавал Митко Динев, милионерският правоприемник го е оставял в други ръце да се грижат за него, защото таткото имал други занимания. Предимно свързани с това да обикаля заведенията, вместо да се радва на детето си.

 

 

Години по-късно явно няма никаква смяна и бащинският инстинкт към момента не е заговорил у Динев. Даже ситуацията става още по - зле. 

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР