На полско-белоруската граница се появиха много безименни гробове на мигранти,

...
На полско-белоруската граница се появиха много безименни гробове на мигранти,
Коментари Харесай

Лукашенко: На полско-беларуската граница е пълно с гробове на мигранти, Полша крие

На полско-белоруската граница се появиха доста безименни гробове на мигранти, само че полските управляващи скриват тази информация. Това сподели президентът на Беларус Александър Лукашенко в изявление за РИА Новости.

" В горите е цялостно с безименни могили. Кой ги погребва тези хора? Не и управляващите. Там оповестиха изключително състояние и никого не позволяват “, твърди беларуският водач. „ Там, в полските гори умират хора, извинете, само че те там лежат, трупове и хора. Поляци, на които не им е безразлично, търсят и погребват тези хора в горите. Така там се появиха немаркирани гробове “, добави Лукашенко.
Лукашенко посрещнат с овации от мигрантите на границата с Полша (ВИДЕО)
Президентът на Беларус Александър Лукашенко дойде в бежанския лагер в логистичния център в Брузги, покрай полската граница, съобщ...

По думите му на публицистите и интернационалните наблюдаващи се разрешава да работят единствено от беларуската страна на границата.

Припомняме,че от лятото на границата сред двете страни се натрупат хиляди мигранти от Близкия изток и Африка, които се пробват да обхванат в Западна Европа. В последно време обстановката е в допълнение влошена, откакто огромен брой от тях започнаха.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР