На политическата сцена във Великобритания в момента може да ври

...
На политическата сцена във Великобритания в момента може да ври
Коментари Харесай

Високите отличия, които кралицата връчи

На политическата сцена във Англия сега може да ври и кипи, само че за сметка на това кралицата съумява да внесе известна доза успокоение и оптимизъм. Макар на 96 и със затруднена пъргавина, тя още веднъж не пропусна да извърши отговорностите си.
 Кралица Елизабет, годишният отчет за монархията и за какво тя към този момент има по-малко отговорности
Тайна смяна за кралица Елизабет

Елизабет към този момент има по-малко отговорности

Елизабет взе участие в гала по връчването на оценката George Cross.

Тя награди с него представители на Националната здравна работа, които дойдоха особено за това в замъка Уиндзор. Кралицата връчи четири оценки - по едно за всеки представител от Уелс, Шотландия, Северна Ирландия и Англия. Те бяха наградени за работата си за справяне с ковид пандемията.
 Снимка 580765

Отличието George Cross е основано от бащата на Елизабет крал Джордж VI през 1940 година, с цел да отдаде респект на героите по време на нацистките бомбардировки над Лондон през същата и идната година. Това е най-високият граждански медал, който се връчва от монарха.

В последните месеци на доста сходни церемонии кралицата беше замествана или от принц Чарлз, или от принц Уилям. Но не щеш ли 96-годишната Елизабет още веднъж е на крайници за наслада на поданиците си и очевидно има намерение да извършва отговорностите си допустимо най-дълго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР