На политическата сцена се появиха две неща - интервю на

...
На политическата сцена се появиха две неща - интервю на
Коментари Харесай

ГЕРБ не знаели за подслушване на политици, атаките били заради разбитата мрежа руски шпиони

На политическата сцена се появиха две неща - изявление онлайн и изявление на запис. Бойко Рашков се опита да уволни публицисти. Това съобщи Даниел Митов на ексклузивен брифинг на ГЕРБ.
Рашков съобщи, че е научил от медиите, че са подслушвани политици. И ние желаеме да разберем., сподели той.
 Христо Иванов: Поредното изтребване на зъби ли е подслушването на политици Христо Иванов: Поредното изтребване на зъби ли е подслушването на политици
Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов прикани прокуратурата и ДАНС да излязат най-късно във вторник с ре...
" Очевидно президентът Румен Радев и Бойко Рашков не могат да простят че разбихме съветска шпионска мрежа. Шефовете на службите, като ДАНС и ДАТО, са атакувани точно поради разкритата скица за шпионаж на Русия у нас. Служебното държавно управление се трансформира в избирателен щаб на президента ", добави Митов.
. Вътрешният министър се върза и пльокна в тази кална локва ", заяви Даниел Митов
От ГЕРБ желаеха разсекретяване на документите за подслушване. " Вятърът на смяната се оказа просто вятър " , разкри Митов.
" Става очевидци на интензивно мероприятие на двама полицаи от 90-те години ", сподели още на брифинга представителят на ГЕРБ.
 Спор за подслушването на политици и новата патриотична коалиция сред политолог и кандидат-депутат Спор за подслушването на политици и новата " патриотична " коалиция сред политолог и кандидат-депутат
Ако не се потвърди " подслушването на политици ", служебният кабинет ще се окаже политически употребен. Това съобщи пред " Тази събота " по bT...
" Ген Атанасов има дълга история с подслушванията. Недопустимо е да се включва служебното държавно управление в изборната акция, вместо да провеждат деня на вота ", добави Биков.
" Шефовете на тези служби точно по тази причина не са политически фрагменти - в случай че тръгнем да ги сменяме на всяко държавно управление, най-после хора като ген. Атанасов ще ги ръководи ", безапелационен бе някогашният народен представител от ГЕРБ.
Че какво можем да чуем от телефона на Атанас Атанасов? Същото като във " Facebook " и от романите на Дан Браун , уточни още Тома Биков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР