На почивка на испанския остров Майорка храната и напитките ще

...
На почивка на испанския остров Майорка храната и напитките ще
Коментари Харесай

Защо западноевропейците да изберат България пред Испания за море?

На отмора на испанския остров Майорка храната и напитките ще ви костват три пъти по-скъпо в сравнение с в България. Това написа английското издание Mirror, в което показва Черноморието като най-изгодният избор за лятна почивка.

От обявата излиза наяве, че ценови барометър, направен от Post Office, демонстрира по какъв начин за ястие и напитки за четиричленно семейство у нас английските туристи на Слънчев бряг заплащат към 28,77 паунда спрямо 89,91 паунда на Корфу.

" Според отчета на Post Office Travel Money, горещи дестинации, като Майорка и Италия ще отворят дупка в портмонето ви с ежедневните разноски за храна и питиета, като чаша кафе, безалкохолни и закуски ", разясняват от Mirror.

Докладът демонстрира още, че четири души ще платят 100,70 паунда за обяд, вечеря с вино и безалкохолно в курортът Палма Нова на Майорка спрямо 35,73 паунда в Слънчев бряг.

Не е изненадващо, че измежду желаните дестинации от британците черноморският курорт се оказва най-евтин, а на другия полюс на класацията е италианският крайбрежен град Соренто.

Преди време немската медия Die Welt също предложи на читателите си да посетят Черноморието през своя летен отпуск. " Защо не отидете в България вместо в Испания ", написа изданието.

В обявата редакторът Арнд Петри споделя за своето пътешестване до България. Той написа: " Страната на Черно море е позната главно с големите бетонни хотели и ол инклузив офертите. Но влезете ли един път във вътрешността в страната, ще намерите недокоснати от туризма кътчета. ".

Петри споделя за своите прекарвания в Камен бряг и на плажа Болата, като написа какъв брой е бил впечатлен от природата там, както и от археологическите забележителности.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР