. На площадите днес не са нито контрабандистите, нито мафията,

...
. На площадите днес не са нито контрабандистите, нито мафията,
Коментари Харесай

Румен Радев: На площада не е мафията, а българският народ, не се поддавайте на провокации

". На площадите през днешния ден не са нито контрабандистите, нито мафията, а българският народ, който е единственият суверен по силата на Конституцията и е твърдо решен да си върне страната. "
Това в обществената мрежа фейсбук. Повод за думите му наподобява е изявлението на премиера Бойко Борисов, който през вчерашния ден разгласи, че.
 Борисов най-сетне проговори за митингите: Мафията желае да смъкна държавното управление (ВИДЕО) Борисов най-сетне проговори за митингите: Мафията желае да смъкна държавното управление (ВИДЕО)
Другите няма какво да покажат. Искат оставка, само че не знаят какво да се прави. Ако имаше готови хора на драго сърце бих им оставил да...
" Призовавам всички на площада през днешния ден да не се поддават на провокации. Отговорността за предотвратяването на произшествия, за живота и здравето на протестиращите и на редовите униформени чиновници носи управлението на Министерство на вътрешните работи.
Нека всички участници в събитието – жители, служители на реда и жандармеристи – не не помнят, че сме българи. Че призванието на униформените е да бдят над сигурността на жителите. Че насилието сред власт и жители няма място в това бъдеще, за което всички честни хора се борим и ще реализираме.
Моралната ни победа като общество ще е в това да съхраним гражданския мир, макар обидите, провокациите и демонстративното тъпчене на демократичните правила от изгубилата всякакво доверие власт.
Промяната е неизбежна. Всяко твърдоглавие на ръководещите единствено задълбочава рецесията ", приключва изявлението си президентът.
 Ден 64 - Протестът с марка „ Велико национално въстание 2 “ *(ОБНОВЯВА СЕ) Ден 64 - Протестът с марка „ Велико национално въстание 2 “* (ОБНОВЯВА СЕ)
Протестът през днешния ден ще бъде под знака „ Велико национално въстание 2 “. Това оповестиха предходната събота на 59-тия ден на митингите с ис...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР