На пл. Възраждане започва Коледна феерия 2018 и ще бъде

...
На пл. Възраждане започва Коледна феерия 2018 и ще бъде
Коментари Харесай

​Празничен ретро трамвай ще се движи из столицата от днес до 23 декември

На пл. " Възраждане " стартира " Коледна приказност 2018 " и ще бъде пуснат празничен ретро трамвай през днешния ден от 14.30 ч. За осма поредна година уредник на събитието е регион " Средец ", оповестиха от администрацията.

София
 © фотография: АРХИВ
До 23 декември дребни и огромни ще могат да се повозят, да се снимат с Дядо Коледа и да получат дарове. Заради ремонта на ул. " Граф Игнатиев " атракционната мотриса няма да пътува по нормалния си маршрут, а по различен. Тя ще се движи напълно на територията на регион " Триадица " - сътрудник на събитието.

Спирките са пл. " Възраждане " - пл. " Македония " - бул. " Прага " - Националния замък на културата - бул. " Пенчо Славейков " - 14-ти ДКЦ - Читалище " Петър Берон " и кв. " Иван Вазов ". Трамваят ще потегля на всеки кръговиден час от пл. " Възраждане " и на 30 минути от кв. " Иван Вазов ". През работните дни ще се движи от 15.00 до 19.00 ч., а в почивните дни от 10.00 до 14.00 ч.

Разходката с коледния ретро трамвай ще е безвъзмездна за децата, само че те би трябвало да бъдат съпроводени от възрастен с постоянен превозен документ. При откриването на " Коледна приказност 2018 " вокалната група на 38 ОУ " Васил Априлов ", с началник госпожа Мариана Дикова, ще извърши детски коледни песни. Събитието е част от Календара на културните събития на Столична община.
 Коледен ретро трамвай потегля по улиците на София Коледен ретро трамвай потегля по улиците на София
Коледен ретро трамвай се движи по улиците на София през днешния ден. Деца и възрастни могат да се срещнат с Дядо Коледа, а който желае, може да донесе подарък, кой...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР