На пищно парти в Богинята на нощна София, Megami Club

...
На пищно парти в Богинята на нощна София, Megami Club
Коментари Харесай

Показаха изкусителките от Playmate Of the Year 2019

На охолно празненство в Богинята на нощна София, Megami Club – Hotel Marinela, показаха участнички в състезанието Playmate Of The Year 2019. Дванадесет изящни хубавици са на път да преобърнат живота си, откакто се качиха на огромна сцена на 11 юли, четвъртък.

ВИП гостите на бутиковия клуб, които гледаха спектакъла по представянето на кандидатките онлайн не скриха възхищението си от подбора на участничките, които уредниците на състезанието от DSG Productions – Христо Сираков, Любен Дилов-син и Борис Гълъбов са създали тази година.

Селекцията на Playboy от модерни Пепеляшки е изумителна и надминава всички досегашни състезания. Красавиците са, коя от по-коя по-горещи, атрактивни и изумителни. Сред тях има изявени спортисти, поддръжнички на значими публични дела, инфлуенсър, певица, може би предстоящ политик, както и млада майка, живееща в други чужбина със забележителни литературни заложби.

За първи път за повече от пет години, в състезанието Playmate Of The Year 2019 победителката още веднъж ще получи автомобил. Носителката на купата ще подкара чисто нова Alfa Romeo, модел Giulia, с внушителните 280 конски сили, а също така ще получи и чек на стойност 20 хиляди лева Коя ще е тя ще стане ясно на 1 ноември, а дотогава може да гласувате на playboy.sportal.bg.

Но ето и кои са изкусителките, които покориха Playmate Of The Year 2019. Сред кандидатките за купата Playmate Of The Year 2019 е инструктурката по аеробика от Велико Търново – Вероника, която се явява за повторно на кастнг на състезанието. След неуспеха си предходната година, тя се окуражи, тренира интензивно и тази година съумява да надвие конкуренцията. Освен в Playmate 2019, търновката се гласи да конкурира популярната Биляна Йотовска на съревнование по културизъм през есента.

Спортистката споделя, че е обществена персона и поддържа публични дела, най-много за дами с хранителни разстройства. Двадесетгодишната Виолета учи педагогика и също е отдадена на дела, потребни за обществото. Въпреки нежната си възраст, от години работи по планове свързани с бежанците. Приема тялото си като изкуство и не да се срами от голотата си. Габриела е претендент номер 3 и е дълготраен гражданин на аристократична Виена.

Кандидат-плеймейтката обича книгите и има съществено въображение, с което основава внушителни еротични романи. В тазгодишния конкурс девойките още веднъж залагат на положителното обучение, като даже има и студентка към филиала на Шефийлдския университет на Балканите – това е чаровната русокоска Ива Клепова. Не липсват и артистични натури като Ивелина Оцедарова. Миньончето е едвам 157 см, само че пък е доста гласовита. От дребна се занимава с музика, а пеенето е нейната най-голяма пристрастеност.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР