На пищна морска сватба присъства първата дама Десислава Радева. Под

...
На пищна морска сватба присъства първата дама Десислава Радева. Под
Коментари Харесай

Деси Радева в Бургас за сватбата на братовчед си

На обилна морска женитба участва първата дама Десислава Радева. Под венчилото минал един от най-скъпите ѝ хора, а точно нейният първи братовчед Калоян. Щастливият мотив върнал за малко брачната половинка на президента Румен Радев в родния ѝ Бургас, написа в последния си брой вестник „ Ретро “.

За значимото събитие специфична покана получил и самият Радев, който с удоволствие придружил брачната половинка си. Тъй като обаче не се чувствал в свои води, тъй като сватбарите са от рода на Десислава, прекарал по-голямата част от веселието на масата.

Младоженецът Калоян е родственик на Първата дама по майчина линия. Той е наследник на нейната вуйна Йорданка, на която самата Десислава безумно наподобява. Калоян и булката Галя се взели в един от най-елитните заведения за хранене по родното Черноморие – „ Амайа бийч “, който се намира в Крайморие. Сватбеното празненство било съвременно и раздвижено, а булката показала личен жанр, като отказала да носи изящни обувки на високи токчета и изкарала най-важния ден в живота си в комфортни кецове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР