На петия ден след убийството на Виктория Маринова властта обяви,

...
На петия ден след убийството на Виктория Маринова властта обяви,
Коментари Харесай

На петия ден от убийството на Виктория Маринова има обвинен

На петия ден след убийството на Виктория Маринова властта разгласи, че килърът е оголен на ексклузивен брифинг в Министерския съвет.
За убийството на Виктория Маринова е арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе Младият мъж е задържан в Германия, удостовери вътрешният министър Младен Маринов
Това е 21-годишният Северин Красимиров . Задържан е в Германия където се е укривал в три разнообразни провинции.

Тялото на 30-годишната журналистка беше намерено в събота – 6 октомври, на крайбрежната алея в Русе. Била е убита по изключително нечовечен метод, като преди този момент е била изнасилена.

Сверени Красимиров е с престъпна регистрация за кражба за цветни метали, когато е бил на 10 години.

Вече има и повдигнати две задочни обвинявания , свързани с изнасилването и убийството на 30-годишната телевизионна водеща. Едното обвиняване е за ликвидиране по изключително нечовечен метод, което планува и затвор доживот.
Бившият брачен партньор на убитата Виктория Маринова: Искам да продължим нейното дело Не бих нарекъл Виктория проверяващ публицист, само че тя беше шеф на телевизия, която даде публичност на следствия, разяснява Свилен Максимов
„ Всичко приказва за непринудено действие, имаме информация, че цяла нощ е употребявал алкохол, намирал се е на мястото в изчакване. Преди нея е тичала друга жена. Случайно деяние”, сподели вътрешният министър Младен Маринов .

По думите на основния прокурор Сотир Цацаров събраните досега доказателства приказват за непринудено нахлуване над жертвата за полово посягане. „ Самите контузии са извънредно брутални, тежки по своя темперамент и показващи тежки характерови отклонения”, сподели Цацаров.
Ботьо Ботев за убийството на Виктория: Инцидентен случай, причинителят е умопобъркан Работата по сходни закононарушения е извънредно сложна, предизвести криминалистът
Част от облеклото на младата жена е намерено в дома на заподозряния. ДНК експертиза удостоверява, че точно Северин е нейният палач.

24 часа след убийството Северин напуща страна през Дунав мост и бяга при майка си в Германия. Арестуван е нощес от немските управляващи. Очаква се да бъде екстрадиран.

Международният отзив и политизирането на жестоката гибел на 30-годишната телевизионна водеща разгневи премиера Бойко Борисов .
Борисов кани посланиците в Министерски съвет поради убийството в Русе На срещата ще участват основният прокурор и министърът на вътрешните работи
Борисов посочи, че медиите са не четвъртата, а първата власт, по тази причина е потребност и повече отговорност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР