На пети април миналата година LG официално закри бизнеса си

...
На пети април миналата година LG официално закри бизнеса си
Коментари Харесай

LG Rollable - телефонът с прибиращ се екран, който не можем да имаме

На пети април предходната година LG публично закри бизнеса си със смарт телефони, откакто няколко години правеше несполучливи опити да се конкурира с водещите в сектора.
 Apple, LG, сгъваемите устройства и по кое време Apple ще пусне такива
Новата категория артикули, която готви Apple

Кога да ги очакваме

Преди да се отдръпна обаче, компанията сподели технология за смарт телефон с навиващ се в корпуса на устройството екран, която до ден сегашен продължава да наподобява и звучи много футуристично.

Видяхме единствено някои къси фрагменти на новаторската джаджа и тя по този начин и не се материализира в същински артикул.

Въпреки това преди няколко дни в YouTube канала Checkout Tech се появи видео на точно подобен телефон, за който от заглавието на видеото и иконките върху екрана съдим, че е дело на LG.

Телефонът наподобява все по този начин нереално, а в фрагментите виждаме по какъв начин единствено с докосването на бутон устройството се разтяга, а лицето му се изпълва от 7.4-инчов еластичен екран.
 Снимка 580865

Възможно е това да е просто останал отпреди първообраз на планувания от LG смарт телефон, само че съгласно някои клюки патентът за него към този момент е владеене на друга компания и има теоретична опция сходен модел да се появи на пазара.
 Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 и всичко за новите сгъваеми смарт телефони
Samsung Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 - нова страница при сгъваемите смарт телефони

По-здрави, по-мощни и по-надеждни

Според някои източници Motorola също работи по подобен дизайн за смарт телефон с кодово име Felix, само че това за момента е по-скоро слух, защото няма никакви публични данни по тематиката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР