На пазара вече може да откриете „Просто Спас 2. Без

...
На пазара вече може да откриете „Просто Спас 2. Без
Коментари Харесай

„Просто Спас 2. Без филтър” от Стен Дамянов – комиксът, който ще ви накара да си признаете всичко

На пазара към този момент може да откриете „ Просто Спас 2. Без филтър” от Стен Дамянов – второто хартиено издание, отдадено на обичания заек на нацията и което ще ви накара да си признаете всичко.

Защото както самият Стен Дамянов означи по време на специфичното събитие, отдадено на комикса по време на Aniventure Comic Con на 15 септември: „ Медиите ни лъжат, политиците ни лъжат, ние самите живеем в неистина, време е нещо да се промени.”

Малко след 15:00 ч. Делян Момчилов, създателят на „ Ние сме животните” и „ Българите! Забравените постижения”, прикани пред над 200 души клепоух заек и основател, с цел да извади на показ най-тъмните им секрети.



В „ Просто Спас 2. Без филтър” на прицел попадат коучове, вегани, хипстъри, управници, познати политически решения и други и, несъмнено, блестящата с интелектуалната си непълнота щерка на Спас – Гергана.
„ Просто Спас 2. Без филтър” е още по-забавно издание, което впечатлява с неподправения комизъм, тънка подигравка и добре построени (познати) персонажи.

Белият заек ненавижда лъжите. Но всички към него обичат да го лъжат и това го вбесява неистово! Само че в този момент рисков вирус наближава града. Вирус, който принуждава хората да споделят истината. Какво може да е по-ужасяващо…
А тъкмо по това време предприемчивият домоуправител Пешо е стоварил до жилищните блокове голяма купчина отпадък. Готов на всичко, с цел да успокои вбесените си съседи, той притегля на своя страна доверчивия кум на Спас – Страхил. Работата е съвсем уредена, когато тяхната част от града се оказва инфектирана и съответно изолирана с висока стена.

A разпоредбите към този момент са разнообразни. Жертвите на вируса взимат ограничения, с цел да опазят тайните си. Но Спас има желание да се възползва от обстановката до дъно и да накара всички да признаят… ами… всичко!
Внимавайте: Задава се гражданска война! И единствено Спас може да спаси… себе си. Добре де, и всички останали – по изключение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР