На пазара вече има цял набор от слушалки и джаджи,

...
На пазара вече има цял набор от слушалки и джаджи,
Коментари Харесай

Слушалките с течност, които потапят целия ни мозък в звук

На пазара към този момент има цялостен набор от слушалки и джаджи, които употребяват специфична технология за предаване на звука непосредствено към костите в черепа на човек и разрешават на хората със слухови увреждания да чуват.

Никои от тях обаче не се приближават нито до дизайна, нито до качеството на звука на слушалките Inmergo, основани от студент по продуктов дизайн в Лондон на име Роко Джовани.

Inmergo наподобяват повече на апарат за премерване на сигналите в мозъка, в сравнение с слушалки за музика, само че това не им пречи да доставят необикновен тон.
 Снимка 443110

Слушалките разполагат с общо пет силиконови отделения, цялостни със специфичен гел, които предават вибрациите на звука през течността непосредствено към черепа на слушащия.

Отзивите при първите проби на Inmergo са повече от положителни - най-много поради неповторимото качество и цялост на звука, които обезпечават.
 Снимка 443111

Слушащият има чувство, че музиката се случва непосредствено в главата му, а не идва от външен притежател, споделят от DaZeen.

Смята се, че Inmergo могат да имат революционно приложение за хората с нарушаване в слуха, а още по-добрата вест е, че материалите, от които е изработен продукта, костват по-малко от 10 $.
 Снимка 443112

Все още обаче технологията не е подготвена за всеобщия пазар. Тя ще бъде и в допълнение усъвършенствана, преди да влезе в продажба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР