На пазара на къщи на колела се появиха два нови

...
На пазара на къщи на колела се появиха два нови
Коментари Харесай

Къща на колела с хеликоптерна площадка

На пазара на къщи на колела се появиха два нови модела, които незабавно заеха първите две челни места в класацията на най-луксозните и съществуващи супер кари. Това са Furrion Elysium и Hercules-Limitless, които едвам не бяха пропуснати на тазгодишното издание на CES 2018. Създадени са от компанията Lifestyle Technology Furrion. Освен, че са осъвременени по отношение на най-новите трендове в технологиите, те са получили и много забавни нововъведения.



Специалистите съпоставят двата модела с интериора на яхтите. Всеки от моделите е с жилищна повърхност от 32.5 кв.м., или размера на едно студио. Вътре „ къщите” са „ напълнени” с всичко, което може да потрябва по време на път.

Голямата жилищна повърхност дава опция да се отдели задоволително място за кухня с естествени размери, тоалетна и спалня, а също по този начин и дневна. Кухнята и банята са обзаведени по финален вик на модата. Кухненският ъгъл разполага с огромни печка и ледник и абсорбатор. Банята ще покори сърцето на притежателя с „ умна” тоалетна, „ интерактивно” огледало, цифрова система за ръководство на душа. Най-важното е, че къщата на колела подава освен студена, само че и топла вода. Вътре в жилищната част има достъп до Wi-Fi и голям тв приемник. Във всяко ъгълче на къщата има 7-инчов дигитален екран, посредством който жителите могат да я ръководят.



Не са малко забавните неща и по външната част на преносимата къща. Furrion разполага с същинска площадка за кацане на хеликоптери. Също по този начин покривът може да бъде префасониран за развлекателни действия навън.







Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР