На пътнически ферибот, пътуващ към Швеция с 300 души на

...
На пътнически ферибот, пътуващ към Швеция с 300 души на
Коментари Харесай

Ферибот с 300 души се запали край бреговете на Швеция

На пътнически ферибот, пътуващ към Швеция с 300 души на борда, избухна пожар , само че чиновници споделиха, че той е бил стеснен и към този момент е овладян, съобщи Асошиейтед прес. Не се оповестява за потърпевши.

Пожарът избухнал, когато фериботът се намирал северно от шведския остров Готланд в Балтийско море, заяви шведската телевизия Ес Ве Те.

: Car ferry ablaze carrying 300 off Sweden's coastline
— Insider News (@InsiderNewsKe)
„ Има пожар на палубата за коли “, сподели представителят на шведската морска администрация Йонас Францен пред AFP. Към момента няма информация за потърпевши .

Причината за пожара към момента не е известна.

Щефан Елфстрьом, представител на компанията собственик на ферибота, сподели, че тя е била осведомена за пожар " с лимитирани размери и че е в ход неговото потушаване ". " Нямаме информация за потърпевши ", добави той. По информация от шведската Морска администрация, пожарът е бил овладян и макар че към момента има пушек, " няма открити пламъци ", сподели говорителка на ведомството. Елфстрьом добави, че за пасажерите на борда се поставят грижи.

Шведският вестник " Афтонбладет " написа, че пожарът е почнал от гумата на автомобил на палубата на ферибота, до момента в който той пътувал от Латвия към Швеция. На мястото на случая са били изпратени близки кораби и вертолет като защитна мярка, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР