На път за хижа Амбарица, където е редовен посетител и

...
На път за хижа Амбарица, където е редовен посетител и
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно. Млад Софийски Лекар Загина На Стара Планина

" На път за хижа Амбарица, където е постоянен клиент и познава региона, в отлична физическа форма, Марио попада в клопката на Балкана. Мъгла, снеговалеж и мощен вятър по мрачно го дезориентират. След дългите часове вървене, насъбраната отмалялост и премръзването го карат да спре. За последно ", написаха във Facebook от екипа на хижата.

От Александровска болница оповестиха, че в неделя - 16 декември доктор Шкодров е трябвало да навърши 27 години.

" Останал без родители, доктор Шкодров приключва образованието си в Медицински университет - София като стипендиант по програмата на ФПББ „ Готови за триумф ”, в поддръжка на отлични възпитаници и студенти, изгубили единия или и двамата си родители. Той е един от дребното лекари, които избират сложна компетентност, каквато е " Спешната медицина ", макар опциите, които има като сирак и отличен студент. Много пъти взе участие непринудено и безплатно в прегледите на възрастни хора от Северозападна България, проведени от Фондация " Направи положително - Александровска " и сътрудници.

От тази година, младият доктор стартира да специализира „ Спешна медицина “ и бе част от екипа на Спешното поделение в УМБАЛ „ Александровска “. Въпреки късия му житейски и професионален път, ще запомним доктор Шкодров с неговата усмивка, с огромното му сърце, кураж и предпочитание да откликва на всеки вик за помощ, постоянно подготвен да се себераздава и да твори добро…. Горди сме, че имахме достойнството да го познаваме! ", написаха още от екипа на лечебното заведение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР