На път до украинския град Лвов руса мацка предлага ласки

...
На път до украинския град Лвов руса мацка предлага ласки
Коментари Харесай

Това, което направи украинска проститутка с малката си русокоса дъщеричка потресе всички

На път до украинския град Лвов руса мацка предлага милувки против възнаграждение на водачите. Това обаче тя прави, като държи дребната си дъщеричка на ръце. За това описа в профила си във фейсбук водачът на тир Роман Буянов.

" Преди месец минах оттова, виждам - жена с дете на ръце, стопирах, с цел да я кача, а тя ми споделя: Не ми би трябвало, аз работя тук ", написа водачът.

Буянов прибавя, че след известно време той отново се засякъл с проститутката с детето на ръце и е съумял да я снима. Местните поданици обаче се застъпват за дамата. По думите им, дъщерята на проститутката наподобява здрава и радостна. Когато мама работи, момичето си играе на предната седалка на камиона или спи.

 Фото © Facebook/Роман Буянов

За проститутката с детето на ръце научиха и в локалната полиция. Когато обаче органите на реда отишли на местоработата на дамата, тя се скрила. Тя се качила в рейс и отпътувала за своя роден град, ситуиран на към 70 километра от Лвов. Впрочем, там тя е била арестувана. Установено е, че мацката е на 39 години, тя е самотна майка. Започнала е да се занимава с проституция преди две години, след раждането на детето.

 Фото © Facebook/Роман Буянов

Местните управляващи са ѝ лишили детето и имат намерение да я лишат от наставнически права.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР