На първото събитие от инициативата Закуска с кауза“ за един

...
На първото събитие от инициативата Закуска с кауза“ за един
Коментари Харесай

Служители от дружествата на ЧЕЗ в България подкрепиха ”Великден за дете в риск”

На първото събитие от самодейността „ Закуска с идея “ за един час бяха събрани 1 324 лв.
На 22 април 2019 година чиновници от сдруженията на ЧЕЗ в България в София проведоха благотворителна „ Закуска с идея “. Целта на събитието бе обвързвана с поддръжка на „ ВеликДен за дете в риск “, акция на Фондация „ За нашите деца “.

Това бе първото от събитията, част от „ Закуска с идея “ – самодейност на „ ЧЕЗ Електро България “ АД за образуване и осъществяване на благотворителни събития, свързани с поддръжката на планове, акции и стратегии за подкрепяне на общностите; запазване на естествените запаси и отбрана на околната среда посредством енергийна ефективност; доброволчество.

За един час, от продажбата на приготвени от чиновници на ЧЕЗ закуски, бяха събрани 1 324 лв.. Днес, на „ Закуска с идея “, чиновници на ЧЕЗ в Плевен поддържаха благотворителната акция с още 530 лв.. Заедно със сумите, събрани по време и на други събития от самодейността, които се организират в обитаеми места на територията, обслужвана от компанията, те ще бъдат предоставени на Фондация „ За нашите деца “ за поддръжка на деца и фамилии в риск, за угаждане на характерните потребности на децата с проблеми в развиването и даването на късмет да разпрострат своя цялостен капацитет. Фондацията дава професионални, обществени услуги за най-уязвимите деца в ранна възраст посредством поощряване на непрекъснатите, сигурни и разрастващи фамилни връзки. От основаването си през 1992 година досега неправителствената организация е подкрепила над 12 800 деца и фамилии в риск.

Компаниите на ЧЕЗ в България ползват дълготрайна тактика за корпоративна обществена отговорност, в която главен приоритет е и устойчивото развиване на общностите. Чрез осъществяване на плановете от тактиката си, фирмите подкрепят разнообразни сфери на обществения и публичен живот в районите. За 12 години ЧЕЗ в България е осъществила повече от 120 публично потребни начинания на стойност над 900 000 лв..
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР