На първороден внук се радва Ахмед Доган. Неговият единствен син

...
На първороден внук се радва Ахмед Доган. Неговият единствен син
Коментари Харесай

Доган гушна първо внуче

На първороден внук се радва Ахмед Доган. Неговият единствен наследник Демир и приятелката му Памела станаха родители на момче, което кръстиха Адмир. Бебето пристигнало през вчерашния ден на бял свят с естествено раждане в Майчин дом в София, заяви „ 24 часа”. Двамата родители се срещнали при започване на година, само че бързо заживели дружно. Памела забременяла още от първи опит. Строителният бизнесмен Демир, който излизаше със синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска, която също неотдавна стана майка, бил спокоен, че красивата му другарка не е с него поради пари.

Тя е щерка на Николай Жейнов, който изкарва положителни комисионни от прехвърляния на футболисти. Той уредил Валери Божинов в Лозана, както и Габриел Обертан в „ Левски”. Предпочита обаче да работи в чужбина и страни от медийния звук, сходно на самия водач на Движение за права и свободи.
23-годишната му дъщеря е приключила мениджмънт в Националната спортна академия, само че надали скоро ще тръгне да прави кариера, тъй като я чакат грижите по височайшния правоприемник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР