На първо място трябва да кажа, че ако не знаете

...
На първо място трябва да кажа, че ако не знаете
Коментари Харесай

„Капитан Марвел“ и бъдещето на Вселената

На първо място би трябвало да кажа, че в случай че не знаете нищо за вселената Marvel, евентуално филмът ще ви се стори занимателен, с детайли на малоумен. Просто, в случай че не сте гледали „ Пазители на галактиката “ или „ Тор “ няма да схванете доста оттатък екшъна. А той самичък по себе си е на доста положително равнище. Но, в случай че сте осведомени, ще излезете от салона с даже още повече въпроси към, който излиза през април. „ Капитан Марвел “ е последният (21-ви) филм преди кулминационната точка, а действието в него се развива някъде преди „ Железния човек 2 “.

Няма да издавам нищо от сюжета, а ще се концентрирам върху позитивите на кино лентата и ще загатна някои негативи.

Каръл Денвърс/Капитан Марвел е основана като комикс през 1968 година Нейната история е на пълнокръвно, прочувствено, сложно човешко създание, по което си наподобява с Капитан Америка (и с Железния човек, само че него го поставям в скоби, тъй като не има свръхсили). И поради това ми е извънредно симпатична. Аз персонално одобрявам човешката страна на супергероите, одобрявам и че вършат неточности. Вероятно не е инцидентно, че тя ще води Marvel Universe в бъдеще, сходно на Капитан Америка до момента. – по-скоро не, само че ще свикнем. За мен тя има някои забавни черти (чисто физически), оправя се с екшън сцените и хвърля удивително смешни погледи, само че няма харизмата на Стив Роджърс. Не съумя да се приближи до уязвимостта му, не разбрах съвсем нищо за вътрешния й свят. И това е минус.

Не мога да преценява дали е позитив, че историята й бе разказана под формата на накъсани  флашбек моменти. По-скоро се почувствах объркана, до момента в който схвана какво става. Силата на Капитан Марвел е, че раздава юмруци и излъчва фотонна сила на огромни, приемливи за фена дози, тъй че няма време човек много-много да се

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР