На първо място ти благодаря, че ме задуши с твоята

...
На първо място ти благодаря, че ме задуши с твоята
Коментари Харесай

Любов моя, благодаря ти, че ме остави напълно разбита...

На първо място ти благодаря, че ме задуши с твоята обич, преди да решиш да си я вземеш назад. Имах безчет нощи, в които си лягах с усмивка, единствено с цел да се събудя плачейки на сутринта.

Благодаря ти, че ме накара да се колебая в себе си във всеки един миг от нашата връзка. По този метод съумях да науча да се поверявам на себе си и да оценявам възприятията си.

Благодаря ти, че в един миг спеше до мен, а в идващия изчезваше с дни. Накара ме да осъзная, че в действителност одобрявам студените чаршафи и тишината, когато се разсънвам.



 жена горест тъжна обич Istock

Благодаря ти, че ме обичаше по допустимо най-страстния метод. Любовта ни беше от оня вид, който те кара да забравиш за логиката и цялостни стомаха ти с пеперуди. Но и от същия вид обич, която изчезва пред очите ти, доста по-бързо, в сравнение с е пристигнала.

Благодаря ти, че беше по-студен от декемврийска вечер, тъй като когато затвори света си за мен, аз останах единствено със загатна за това момче, в което се влюбих и беше по-горещо от юлски ден.



 жена горест тъжна обич Istock

Благодаря ти, че остана гравиран в паметта ми, без значение от опитите ми да те удавя във водка. Накара ме да схвана, че проблемите ми умеят да плуват по-добре от шотовете, които обръщах един след различен.

И най-после, благодаря ти, че ме пречупи по допустимо най-красивия метод, с цел да осъзная какво е същинската обич и какво заслужавам!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР