На първия тур на местните избори в Силистра Момчил Неков,

...
На първия тур на местните избори в Силистра Момчил Неков,
Коментари Харесай

Момчил Неков с реални шансове за победа на балотажа в Силистра

На първия тур на локалните избори в Силистра Момчил Неков, някогашният евродепутат и кореняк силистренец, активизира съгражданите си и те го поддържаха за присъединяване на втория тур за кмет на дунавски град против Юлиян Найденов.

Жителите на Силистра и близките села желаят смяна на локално равнище поради разочарованието от неприятното ръководство на общината към този момент 8 години. „ Изключително сериозен е казусът с комарите, а също по този начин и зловонието в града, неприятното снегопочистване и уличното обезопасяване, тировете- стигащи съвсем до центъра на града, неналичието на първокласен и постоянен публичен превоз. Туроператорите подминават Силистра, макар огромния капацитет и културното завещание, вместо това водят хиляди туристи в зоологическа градина в Кълъраш.” Това обявиха жители по време на срещи с претендента от Местна коалиция „ Българска социалистическа партия за България” Момчил Неков след вота в неделя. „ Силистра има огромен капацитет за развиване на логистиката, произвеждане, туризъм. През последните години обаче не просто не се развиваха тези браншове, а средата се утежни още повече. Опонентите потвърдиха до какво води нищоправенето. В дъното сме на съвсем всяка национална класация” разяснява Момчил Неков.

„ Имам оферти по какъв начин да върнем живота в Силистра и от административен да станем прелъстителен и привлекателен стопански център. Последните години в Силистра има огромен отлив на вложения – задгранични понижават фрапантно, а изискванията и бизнес средата за локалния бизнес се утежняват. Регионална марка „ Произведено в Силистра” е едно положително решение, което ще даде видимост на локалното произвеждане. Хората ще знаят какво употребяват и от кое място идва то. За младите и фамилиите с деца може да се вкарат облекчения - нулеви такси за детските градини, безвъзмездна млечна кухня. Решения има, не са комплицирани, само че би трябвало и воля, и сила. Аз имам и двете!” разяснява претендентът на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България” с номер 67 Момчил Неков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР