На първия ден от преговорите във финландската столица Хелзинки страните

...
На първия ден от преговорите във финландската столица Хелзинки страните
Коментари Харесай

Страните от ЕС не постигнаха съгласие за правилата относно мигрантите

На първия ден от договарянията във финландската столица Хелзинки страните от Европейския съюз (EС) се провалиха в опита си да реализират единодушие по отношение на разпоредбите за систематизиране на мигрантите, избавени в Средиземно море. Това оповестява немският народен всекидневник Die Welt, представен от организация " Фокус ".
Към сегашния миг към насърчаваната от Франция и Германия самодейност не са се присъединили задоволително страни, разясни вътрешният министър на Люксембург Жан Аселборн. Освен неговата страна, поддръжка за самодейността са изразили само Португалия и Финландия.
Италианският вътрешен министър Матео Салвини отхвърли предложенията на Германия и Франция. След вечеря на вътрешните министри на Европейски Съюз в Хелзинки, Салвини написа в обществената мрежа Twitter, че Германия и Франция не престават да желаят Италия да бъде една от дребното страни, които поемат тежестта на бежанците. Италия, въпреки това, работи по основаването на „ постоянна средиземноморска ос ", с цел да „ промени разпоредбите и да постави завършек на трафика на хора ".
Преговорите би трябвало да продължат денем. Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер отхвърли коментар след първия ден на диалозите. Политикът на ХСС наскоро мощно разпространява плана и настоя за бързо съглашение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР