На първи ноември, по повод Деня на народните будители, Музикалният

...
На първи ноември, по повод Деня на народните будители, Музикалният
Коментари Харесай

Ден на отворените врати в Музикалния театър на 1-ви ноември

На първи ноември, във връзка Деня на националните будители, Музикалният спектакъл отваря вратите си за първи път за най-запалените фенове на оперетата и мюзикъла.
Те ще имат опция да прегледат костюми от емблематични спектакли на театъра, да участват на подготовка, да се качат на сцената, която се приготвя за зрелищния театър „ Фантомът на операта ”.

Почитателите на театъра ще могат да посетят ателиетата, където се създават костюмите, перуките и декорите на най-завладяващите спектакли на Музикалния спектакъл и Балет „ Арабеск ”. Нашите посетители ще могат да се срещнат с дейностите на другите колективи в театъра, чиято работа нормално остава скрита зад кулисите на сцената.

Каним феновете сред 13:00 и 13:30 в централното предверие на Музикалния спектакъл, откъдето ще стартира обиколката. Тя ще продължи до 15:00 часа и ще покаже най-невероятните кътчета на театъра, в който към този момент над 100 години се пази и поддържа духа на класическата оперета, а в по-ново време - и на актуалния мюзикъл. Зрителите, пристигнали особено за деня на отворените порти, ще получат стикер с надпис „ Приятел на Музикалния спектакъл ”.
Входът е свободен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР