на първа линия е станалопо по негова инициатива: Сам поисках,

...
на първа линия е станалопо по негова инициатива: Сам поисках,
Коментари Харесай

Мангъров с доста интересно изказване след новото си назначение на първа линия

 на първа линия е станалопо по негова самодейност: " Сам желаех, тъй като би трябвало да се трансформират нещата по ограниченията на изолираност. Нещата могат да се вършат по доста елементарен и елементарен метод. Всичките тези ограничения със забулвания са безсмислени. Трябва да се работи по същия метод с всяка една остра респираторна зараза, както беше с епидемията от свински грип ".

Мангъров даде обещание, че той и неговият екип ще съблюдават всички противоепидемични ограничения, които са наложени, само че посочи сбито, че " ще се опита да промени нещата малко от вътрешната страна “.

По думите му част от пациентите по лечебните заведения биха могли да се лекуват в домашни условия и че единственият смисъл за влизане на болничното заведение е в случай че някой има потребност от О2.

" Всички промени на скенери и рентгени са с характерността на вирусната зараза. Разликата е, че при другите вирусни болести има остра симптоматика към 4-5 дни са остри, а цялата зараза трае 7-10 дни. При ковид в 80 на 100 няма признаци, само че останалите симптоматични случаи острата фаза е сред 13-15 дни, към две седмици. Това е интервалът на зной, болки на мускули, температура, отмалялост ", посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР