На партито на Vanity Fair през март певицата Сиара пристигна

...
На партито на Vanity Fair през март певицата Сиара пристигна
Коментари Харесай

„Дизайнерът познава тялото на жената“: Сиара защити прозрачната си рокля

На празненството на Vanity Fair през март певицата Сиара дойде с най-дръзката си визия на аления килим до момента: изцяло транспарантна рокля на Dundas.

Когато критиците в обществените медии жигосаха съвсем голия дизайн като „ блудкав “, „ обезверен “ и „ объркващ “, Сиара отвърна на „ изборното отвращение “ – и до през днешния ден тя стои зад избора си на секси жанр.

„ Питър Дъндас е непосредствен другар, откогато присъствахме на Met Gala през 2021 година Той ме познава добре и схваща и познава тялото на дамата “, сподели певицата на „ 1, 2 Step “ неотдавна. „ Оценявам изкуството на модата и визията на дизайнера, който е основал дрехата. “

Сиара сподели, че незабавно „ се е влюбила “ в роклята, когато я видя на ревюто на Dundas, и била привлечена от „ концепцията “ на кръстосаните кристали и по-специално отвесния контур.

Докато майката на три деца постоянно наподобява готина, спокойна и уравновесена даже в най-оскъдните облекла, тя сподели, че „ може да се оправи “ единствено благодарение на нейните „ доверени “ стилисти Роб Зангарди и Мариел Хаен.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР