На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който

...
На партито на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който
Коментари Харесай

Черни Облаци Над Светлана И Християн! Патриархът Гущеров Удари Гневен По Масата, Но Това Е По-Малкият Проблем! Дръжте Се, Василева Е

На празненството на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който апропо не бил дал и един лев за купона. Няколко дни по-късно обаче тя се върна при милионерския правоприемник и двамата дори си пуснаха обща фотография в обществените мрежи. Това несъмнено не станало по любовни аргументи. Просто Християн й бил заречен, че ще й купи нова кола и ще й отпусне месечен бюджет за разходи. Малко по-късно Василева стартира да дава изявленията, в които обясняваше по какъв начин станала на 30 години и е време за деца.

От 27 декември предходната година когато Светлана и Гущеров се събраха за повторно до ден сегашен обаче хубавицата не е получила..... кола. През този интервал двамата си пуснаха няколко фотоси, тя се снима с майка му. Този неоспорим факт доста тормози плеймейтката. Тя се чувствала за повторно прецакана. Първият път го беше напуснала, тъй като я държал на изсъхнало и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се русокоската. HotArena споделя, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева.

Таткото на Християн някогашния народен представител и предприемач Добромир Гущеров по никакъв метод не я виждал като снаха. Коментирал, че тази няма никаква специалност и единствено ще му харчи парите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР