На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има

...
На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има
Коментари Харесай

Виктор Калев щастлив с хубав младеж край себе си!

На цялостен комфорт се радва в последно време Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да разчита за доста неща. Младият юнак се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял мерцедес, пазари му и му прави компания даже и след залез слънце. В израз на положително другарство не се тормози да го прегръща обществено. Навремето Калев пърпореше из София със скромна мотопедка, само че откогато гастролира с музикалния си театър " Грамофонът ", много се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е финален вик на модата в автоиндустрията и коства 100 бона.  

" Виктор изкарва луди пари от шоуто си, голяма заслуга за триумфа на което има и Дани Милев. Маестрото вложи целия си гений, с цел да стане музиката към представлението неповторима, само че в един миг бе заставен да пие студена вода. Калев реши, че не желае да дели облагите си и разкара популярния композитор, аранжор и началник на бенд. Сега мелодиите не звучат онлайн пред публиката, а на плейбек. Когато си купуват билети, феновете може би не си дават сметка, че ще гледат нещо като буфосинхронада, и продажбите си вървят ", коментира наскоро пред кореспондент на " Уикенд " човек с престиж в шоу средите.  

Замогнал се от " Грамофонът ", Калев си взе лимузина. Той разчита на услугите на нещо като личен водач и помощник, на какъвто разчита и тогавашната му другарка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му в последно време, той безусловно е блъснал джакпота – с изключение на, че е хубав, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат публично открити трудово-правни взаимоотношения, а и това е без значение – факт е единствено, че са непрестанно дружно, а Калев е същински благополучен. 

На папараците направи усещане, че съвсем постоянно, когато е в компанията на 49-годишния ерген Виктор Калев, водачът е със суитчър с качулка. Двамата заобикалят да се появяват един до друг и там, където са струпани доста хора, като да вземем за пример в супермаркета. Очевидно артиста, превъплътил се в Деса Поетеса и Ранърса, се старае да предотврати в зародиш всевъзможни недвусмислени подозрения и клюки...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР