На палатки заведоха бебето си Радина Кърджилова и Деян Донков.

...
На палатки заведоха бебето си Радина Кърджилова и Деян Донков.
Коментари Харесай

Радина Кърджилова на палатка с бебока! Ето какво разказа

На палатки заведоха бебето си Радина Кърджилова и Деян Донков . Звездната двойка плажува край морето под намерено небе с дребния Йоан, който се появи на бял свят в края на март. Двамата артисти избраха известен роден плаж, прочут с красивата панорама и и кристално чистата вода.

Радина има съществени терзания дали е удачно толкоз малко бебе да спи в палатка, а не на хотел или най-малко каравана. Но с Динката вземат решение да пробват по какъв начин би му се отразил един престой под намерено небе. Освен бебето Йоан с тях е и към този момент порасналият им наследник Христо. Първородният правоприемник на Кърджилова и Донков е на 5 години. Радина и Деян потеглят за морето с цялостна кола. Багажникът на фамилния автомобил е препълнен, с цел да събере всички нужни неща за грижите на дребния Йоан.

„ Имах известни терзания дали ще се оправим, тъй като, както знаем, изискванията не са като на хотел или къща за посетители. Но всичко мина доста добре. Важното е да имаш положително съоръжение и огромна тента, която да пази от слънцето. Имах душчета за къпане на бебето. Взех много дрешки за пpeобличане. Реших да не взимам количка. А единствено със слинг (нещо като вързопче, в което бебето се държи пред гърдите - б.а.). Разходките по здрач бяха луксозни, отразяваха се добре както на Йоан, по този начин и на мен “, споделя за преживяванията си Радина .

Докато са на морето, фамилията на Донков се забавлява на макс. В един от дните актьорите вземат решение да се маскират. Нарисувани с тиня пo лицето и със сламени шапки, звездното семейство се превъплъти в индианци. Разбира се, почивката не минава и без инфарктни обстановки. Прибирайки се към София, две от гyмите на возилото на фамилията се пукат. Налага се Донков да звъни на пожар на собствен другар, който да помогне на актьорите.

„ Едвам се придвижихме до бензиностанция в Слънчев бряг, където един прочут на Деян ни оказа помощ. От там до Бургас и най-после - вкъщи “, признава Радина, която няма самообладание за още едно море през лятото, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР