На отцепниците от Атака е платено, за да напуснат партията,

...
На отцепниците от Атака е платено, за да напуснат партията,
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Заканата на Уорлик вече се изпълнява

На отцепниците от „ Атака ” е платено, с цел да изоставен партията, отсече водачът на националистите.

Моето пояснение е доста малко, от четири буквички, споделя се – пари. Обясних към този момент няколко пъти – пред публицисти, пред медии и в Народното събрание, в това число, че настоящия закон за политическите партии извънредно порочно е написан, в тази част за дотациите. Това изясни водачът на "Атака " Волен Сидеров в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Вече бюджета на „ Атака” е отсечен за първия от тези, напуснали четирима. И в този момент това чакам да се повтори по три за идващите трима. Аз имам данни, че те са към този момент ходили да беседват, към този момент преди няколко месеца, с високопоставено лице в ГЕРБ, тъкмо по тази тематика ", счита Сидеров.

В сряда Народното събрание отхвърли предлагането на групата на ″Атака″ Волен Сидеров да управлява комисията на мястото на настоящия й ръководител Валентин Николов. След провокациите пред джамията в центъра на София той бе обществено ″скастрен″ от ГЕРБ.

Изненадващо през днешния ден водачът на националистите свърза "несполуките " си в пленарната зала със абсурда с американския дипломат.
"Ще те унищожа! Съединените американски щати ще те унищожат! ".

Сидеров още веднъж напомни лютата закана на американския дипломат Джеймс Уорлик от 13 май. Уорлик си изпусна нервите тогава, откакто Сидеров му връчи сметка, която Съединени американски щати би трябвало да платят на България за това, че употребяват гратис военните ни бази.

“Заканата на Уорлик към този момент се извършва. В гласуването против мен в Народното събрание пръст има той и вътрешния министър Цветан Цветанов. Те проведоха в пленарната зала да гласоподават против мен ". Вицепремиерът и американският дипломат организирали и отцепниците. Единствената цел била разбиването на партия "Атака " от боязън пред предтоящите избори.
Според вестник “Атака” през днешния ден вътрешният министър си уреждал и висок пост в Щатите, където да отиде след изборите. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР