На острова на богинята Афродита, звездата на Пайнер Татяна се

...
На острова на богинята Афродита, звездата на Пайнер Татяна се
Коментари Харесай

Ад в поп-фолка: Известна певица рухна след любовна драма

На острова на богинята Афродита, звездата на " Пайнер " Татяна се изясни в обич на мъжа до себе си. Тя го направи чрез нова ария и видеоклип, които ги посвети на тайнствения си обичан.

Пайнерката пръсна 30 бона за фотоси на новия клип " Само с теб ", защото фрагментите са снимани в хубав Кипър. Тя желала да показа най-хубавото от себе си, защото за първи път посвещава ария на специфичен за нея човек. Дълго време се подготвяла за фотосите в Кипър и желала до последно да изпипа всеки подробност, а сюжетът е защитаван в загадка до последно от обичания й.

Изпълнителката е окрилена от новата си обич и единствено за няколко минути написа сама текста на парчето, като муза й служи нейният другар. В клипа Татяна е облечена с най-новата сбирка на Dolce$Gabana.



Певицата сияе на белите скали на остров Кипър, където самата Афродита е правила своите любовни срещи. Клипът е един от най-професионалните юридически от български реализатор. А това е втори шлагер за годината от Татяна. В началото на 2019 година изненада със " Записано е в сърцето ми ", която бързо се трансформира във водеща ария в чалготеките.

Новото парче се възприема още по-добре и за часове от премиерата съумя да набере сериозен триумф, който рядко се следи при нейни колежки. " Личи си сериозен напредък при Татяна. Тази година напряко смаза конкуренцията. Явно в действителност е влюбена и това проличава по последните й планове ", пишат нейни фенове в обществените мрежи, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР