На остров Тасос и в Пангео са регистрирани 6 случая

...
На остров Тасос и в Пангео са регистрирани 6 случая
Коментари Харесай

На Тасос пропищяха от български и сръбски туристи с коронавирус

 На остров Тасос и в Пангео са регистрирани 6 случая на COVID-19 при туристи, за които се допуска, че са от България и Сърбия. Четирима от тях към този момент са настанени в карантинен хотел, оповестява МИА.

Положителните случаи са доказани от кметовете на двете общини, които обясниха, че четиримата туристи от остров Тасос са под карантина, а тези в Пангео са пристигнали за един ден и към този момент са напуснали Гърция.

Гръцките медии настояват, че настанените в карантинен хотел са сръбски жители.

Според вестник " Етнос " е имало още един позитивен на ковид екскурзиант на Тасос, само че той изискал да се върне вкъщи със фамилията си, вместо да бъде оставен под карантина, за което е получил позволение от способените органи.

Кметът на Пангео заяви, че двама безсимптомни туристи били тествани в събота на граничния пункт Промахон, като декларирали, че крайната им дестинация е Пангео покрай Кавала.

 

Тъй като са пристигнали единствено за един ден, до момента в който са станали известни резултатите от тестванията, двамата към този момент са се върнали в страната си, като се допуска, че става дума за българи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР