На основание сключен договор между Министерството на външните работи и

...
На основание сключен договор между Министерството на външните работи и
Коментари Харесай

МВнР откри изнесени визови центрове в 4 града във Великобритания

На съображение подписан контракт сред Министерството на външните работи и компанията VFS Global за осъществяване на банкет и обработка на заявки за визи за краткосрочно престояване в България тази седмица стартира приемът на визови заявки в центровете на тази фирм​а в четири града на Англия - Лондон, Манчестър, Единбург и Кардиф. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.
Това разрешава на задграничните жители, които обитават законно на територията на Англия и за които се изисква виза за влизане в България, да подават заявки освен в Консулската работа на посолството ни в Лондон, само че и на други места, които за тях са по-удобни.
 24-часова общонационална стачка блокира публичния превоз в Гърция на 10 юни 24-часова общонационална стачка блокира публичния превоз в Гърция на 10 юни
На 10 юни 2021 година в Гърция е оповестена общонационална стачка. Няма да се движат метрото, железопътният превоз, тролеите и трамваите....
Очакваме това да има забележителен позитивен резултат в областта на туризма и бизнеса сред България и Англия. Същевременно се освобождава и спомагателен запас на Консулската ни работа към посолството в Лондон за даване на останалите типове консулски услуги на български и задгранични жители, което е обвързвано и с понижаване на опашките и понижаване на времето за очакване, оповестяват още от ведомството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР